Veľkonočná saunová noc v Rajeckých Tepliciach

Láka vás vymeniť tradičnú veľkonočnú oblievačku za niečo nové? Vyskúšajte zážitkové saunovanie v Rajeckých Tepliciach v rámci podujatia Veľkonočná saunová noc.

Veľkonočná saunová noc 2022

Na Bielu sobotu, 16.4.2022, si kúpele Rajecké Teplice pripravili pre milovníkov saunovania podujatie Veľkonočná saunová noc. Vstupné na podujatie je pre verejnosť spoplatnené sumou 52 €, hostia ubytovaní v kúpeľoch môžu využiť zvýhodnené vstupné za 10 €. V cene vstupného je zahrnutý neobmedzený pobyt v Termálnych bazénoch, Saunovom svete a Natural Spa od 16:30, welcome drink a občerstvenie v saune. 

Počas saunového večera na vás čakajú viaceré saunové rituály s veľkonočnou tematikou. Jednotlivé rituály dostupné počas podujatia sú spoplatnené sumou 2 € / 1 rituál. Špeciálni hostia večera: Daniela Dostalová, Ingrid Tillman, Tomáš Felix a Martin Binder. 

Program saunovej noci

Veľká noc v kúpeľoch Rajecké Teplice

Netradičnú veľkonočnú kúpačku si môžete dopriať vďaka pobytu v Rajeckých Tepliciach. Získate tak nielen zvýhodnený vstup na saunovú noc, ale aj ďalšie procedúry ako je masáž, rašelinový zábal či perličkový kúpeľ.

Či už navštívite počas Veľkej Noci Rajecké Teplice ako jednodňový návštevník v rámci saunovej noci, alebo si naplno vychutnáte rozmaznávanie počas veľkonočného pobytu, čakajú vás sviatky jari, na ktoré budete ešte dlho spomínať. Pretože Veľká Noc v Rajeckých Tepliciach to je dokonalá kominácia oddychu a nových zážitkov.

Návrat hore