Apartmány Royal Aphrodite Palace

Apartmány Royal Aphrodite Palace v Rajeckých Tepliciach sa nachádzajú vo vonkajšom areáli termálnych kúpeľov Aphrodite a ponúkajú možnosti ubytovania pre tých najnáročnejších klientov.

V priestoroch hotela majú zákazníci na výber niekoľko prezidentských apartmánov, v ktorých si každý zákazník príde ako v ríši snov. 

Zamestnanci hotela sú svojim klientom k dispozícií 24-hodín denne, počas ktorých môžu využívať niekoľko typov liečebných procedúr či masáží v priestoroch wellness centra.

Zoznam pobytov

Rekreačný pobyt

Názov Strava Cena Dĺžka
Apartmány Royal Aphrodite Palace***** pol od 500 € od 1 nocí Viac info

Izby a zariadenie

Štandardné vybavenie izieb:

 TV, telefón, chladnička, minibar, sprchový kút, fén, klimatizácia a možnost prípravy kávy/čaju

Opis izby: Apartmán, ktorý je v ponuke ako 1-lôžko alebo 2-lôžko. Ide o rozmerovo väčší apartmán, ktorý navyše ponúka dva balkóny. Apartmán ponúka základné vybavenie v podobe TV, telefónu, chladničky, minibaru, sprchového kútu, fénu, klimatizácie a možnosti prípravy kávy/čaju. Ubytovaní majú možnosť zapožičania papúč a župana, prípadne môžu využiť vinotéku.

Opis izby: Apartmán, ktorý je v ponuke ako 1-lôžko alebo 2-ložko. Ide o rozmerovo väčší apartmán, ktorý navyše ponúka dva balkóny. Apartmán ponúka základné vybavenie v podobe TV, telefónu, chladničky, minibaru, sprchového kútu, fénu, klimatizácie a možnosti prípravy kávy/čaju. Ubytujúci majú možnosť zapožičania papúč a župana, prípadne využiť vinotéku.

Vybavenie a služby

Wellness

Hostia apartmánov Royal Aphrodite Palace majú v cene pobytu neobmedzený vstup do Auqaparku Aphrodite. Tento komplex ponúka dva vnútorné a 4 vonkajšie bazény.

Milovníci termálnej vody si môžu oddýchnuť vo vnútornom relaxačno-liečebnom  bazéne s teplotou vody priližne 37 až 38° C, prípadne vyskúšať vonkajší kľudový bazén s podobne teplou vodou. Milovníkov striedavého kúpeľa poteší turecký bazén. Plavci majú na výber vonkajší alebo vnútorný plavecký bazén. Voda vo vonkajšom plaveckom bazéne dosahuje teplotu okolo 28° C. Vnútorný plavecký bazén je o niečo teplejší. Voda v ňom dosahuje príjemných 30,5 až 31,5 °C. Pre deti je pripravený vonkajší rodinný bazén. Viac informácií o wellness komplexe Aphrodite.

Športové aktivity

Návštevníci hotela majú k dispozícii možnosť vychutnania si voľnej turistiky vo voľnej prírode, nakoľko v areáli sa nachádzajú cyklistické chodníky či horská cyklistika. V bezprostrednej blízkosti hotela sa nachádzajú aj golfové a tenisové kurty. Vo vzdialenosti približne 15 minút autom majú klienti možnosť rybárčenia či jazdy na koni.

Stravovanie

V cene pobytu sú zahrnuté raňajky. V areáli vonkajších bazénov je zákazníkom k dispozícii reštaurácia Apolón, ktorá má kapacitu 100-120 miest. V neďalekom hoteli Aphrodite Palace sa nachádza reštaurácia ladená v luxusnom štýle s kapacitou až 270 miest, pričom jedlo sa podáva formou bufetu.

Špecialitou môže byť netradičná reštaurácia Bašta, ktorá sa nachádza v miestnom kúpeľnom parku, pričom leží priamo na vode a ponúka rôzne špeciality z rýb, ale aj tradičné slovenské jedlá. Pri recepcii v hoteli Aphrodite Palace sa  nachádza Bar Aphrodite Palace a kaviareň Aphrodite.

Kontakt

Apartmány Royal Aphrodite Palace

Osloboditeľov 131/4
Rajecké Teplice 013 13
Slovensko

Rezervačné stredisko Relaxos – pobyty pre samoplatcov
02 3225 2388

Časté otázky

Adresa:
Royal Aphrodite Palace
Osloboditeľov 131/4
013 13 Rajecké Teplice
Slovensko

GPS súradnice:
49.128416, 18.683262

Pozrieť polohu Royal Aphrodite Palace na mape.

V Royal Aphrodite Palace sú v ponuke nasledujúce druhy raňajok:

  • bufetové stoly
  • kontinentálne raňajky
  • švédske stoly

Apartmány Royal Aphrodite Palace ponúkajú prezidentský a kráľovský apartmán. Pozrieť jednotlivé izby.

Áno, apartmány Royal Aphrodite Palace poskytujú ubytovanie pre rodiny s deťmi. Dieťa do 3 rokov má pobyt zdarma. Pobyt so staršími deťmi je spoplatnený podľa aktuálneho cenníka.

Nie, apartmány Royal Aphrodite Palace neponúkajú ubytovanie so psom či s iným domácim zvieraťom. 

Apartmány Royal Aphrodite Palace disponujú 4 prezidentskými a 1 kráľovským apartmánom. Pozrieť izby.

Áno, apartmány Royal Aphrodite Palace disponujú viacerými vnútornými aj vonkajšími bazénmi. Viac informácií.

Áno, apartmány Royal Aphrodite Palace ponúkajú možnosť bezplatného parkovania priamo pred ubytovacím zariadením.